Places

Belated birthday post

Такааа, чукнах 24! И няма да стоя и да ви обяснявам колко съм “стара” и колко неусетно минава времето. Някои хора ще си останем forever young независимо от цифрите. 😀

Споменах в Instagram наскоро, че имам уговорка с любимите си хора да си подаряваме преживявания, а не подаръци за рождени дни. Стефан има скрит талант да намира супер места супер случайно.

И така, след повече от 3 часа път ни се стори, че се озовахме в рая на земята. Посрещна ни един много странен човек, с когото едвам се разбрахме, че сме гости и искаме да се настаним. После той доведе собственика на вилата – французин, който първоначално ми се видя супер сухар. На втория ден обаче се заговорихме и той се оказа тооолкова готин. Влюбил се в района на Гърмен и създал тази семейна идилия.

Ама то наистина е идилия. Представете си два дни, прекарани в игра на тенис на маса, футбол, баскетбол, скачане на батут и като се измориш – хоп в хамака, а пчеличките жужат наоколо.

А най-хубавото беше, че успяхме да се разходим до Лещен, в който се влюбих миналата година по същото време. Да отидете да ядете мекици там, няма такова преживяване!

Иначе по forever young темата – аз се вдетенявам с бясна скорост с всяка изминала година. Става страшно вече, на моменти получавам странни погледи като направя нещо неадекватно за околните. 😀

Та, общо взето да вземете три неща от този пост – да отидете в Гърмен на гости на милия Кристоф, да ядете мекици в Лещен и да останете деца.

Няма такава глупост като “твърде стар”. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *