Places

Kapana Fest

Обичам Пловдив и няма да се уморя да го повтарям.

Пловдив не имитира. Той притежава свой дух и енергия. Капана е специално място. Той е бил и продължава да бъде средище на занаятчии. Още ми е трудно да повярвам как само за няколко години, Капана се превърна от изоставено и разбито място, в квартал на творческите индустрии и място, от където да си вземеш малко inspiration, в случай че ти липсва.:) А хората на Капана са цветни точно колкото самия него.

Капана фест е 3-дневен миш-маш. Ама най-шарения, който можете да си представите! Освен всичко, за мен е и повод да събера най-любимите си хора на едно място – double trouble. 😀

Любим ми е винаги handmade базарът. Обожавам да виждам какво са способни да създадат малко въображение и няколко чифта човешки ръце. Най-хубавата част е моментът, в който толкова разпалено, но и търпеливо ти обясняват откъде идва идеята и с колко любов е създадено всичко. 

И храната, разбира се. Капана фест не познава фитнес режими.:) Как се устоява на бургери и жив шоколад? Малиновата сангрия дори няма да я споменавам, ном! Кулминацията в музиката за мен беше Kan Wakan. Big ups, наслада за ушите и очите!

 

1 thought on “Kapana Fest”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *