Outfits

Life update

Преживяхме големия студ миналия месец. Видях кварталната котка, свита на кълбо в големия сняг и ми се скъса сърцето. Най-милият мъж дойде след малко вкъщи с нея в ръце, а тя го беше прегърнала с нокти.

Мяукаше на умиране и гледаше само към прозореца. Решихме да я пуснем навън, не искаше да бъде спасена. Жива е, спокойно. И е много луда. Продължаваме да я храним от време на време.

Много съм смотана. Нормалните хора еволюираха и отдавна спряха да ходят по магазините на шопинг. Или поне го правят много по-рядко. Аз не мога, нямам вяра. Всичко трябва да пипна (и да го подуша, ама това е друга тема). Въпреки всичко реших да пробвам и миналата седмица получих първата си онлайн поръчка. Не е тотал издънка, доволна съм. Може и да започна да го практикувам това онлайн пазаруване.

Напоследък се чувствам като пълен карък. Премазах си малкия пръст на дясната ръка с две билярдни топки (не питайте), лявото ми око се е подуло яко и боли и съм на антибиотици за трето нещо. Не мога да пия вино и това е най-голямото ми нещастие.

Добре, че предстоят някакви готини неща, че щях много да се отчаям иначе. Ще ви разказвам.

🙂

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *