Outfits Places

Three colors

Много време се чудих какво да напиша. Обикновено творя вечер – сама, с чаша вино и музика. Сега обаче съм вкъщи и е малък хаос. Стефан нервно си търси капките за очи цяла сутрин, мама непрекъснато влиза да ме пита какво да ми сготви и заглушава Leon Bridges, който се опитва да ме вдъхнови.

Вчера бяхме на разходка. Уж нямаше да снимам за блога, но реших обратното 10 минути преди да изляза. Времето напомняше на идващото лято, за което не съм убедена, че се вълнувам, защото в Пловдив то е меко казано непоносимо. Добре, че някой се е сетил да сътвори сладолед pistachio!

Пихме домашна лимонада, ядохме палачинки със сьомга, довършихме се с домашен сладолед, а после си направихме малък trip до Асеновата крепост. Позната за мен дестинация, но с всяка компания преживяването е различно. 

Що се отнася до outfit-a – отново нищо, което да ви втрещи.:) От цяла вечност съм заговорила как трябва да изляза от рамката си и да експериментирам повече с дрехите, но накрая винаги залагам на сигурното (aka скучното). Надявам се, че сега поне блогът ще е оправданието ми да съм по-смела и да се заслушам в собствения си глас, който ми крещи: “Leave those basics!”

Комбинацията от бяло, синьо и червено е може би една от най-любимите ми. От една страна ми е супер френска, от друга ми е много морска. Детето на моряк в мен се обажда.:)

Автор на снимките е най-талантливият човек, с когото ме е срещала съдбата досега – Мира (aka котката). Тя пък освен всичко взе, че се оказа и сродна душа. ♥

За да се убедите сами колко красота могат да създадат две женски ръце – https://web.facebook.com/FatCat1324/


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *