Random

Wrap up: 2018 (art edition)

Изпращам една магическа 2018-та! Беше толкова хубава година!

Не успях да намеря to do list-а, който си бях направила на хвърчащ лист в края на 2017. Беше ми интересно колко от записаните неща съм успяла да сбъдна. По спомени са не повече от две, три, но пък съм толкова доволна от постигнатото!

Смених работата (kind of), смених жилището, пътувах за първи път със самолет (мда, чак на 24!) и то няколко пъти, влюбих се в Рим! Но това не е типичният пост за равносметки. Реших да ви споделя нещата от изкуството, които са ме усмихвали, разплаквали и докосвали през изминалата година.

Театър

Когато някой ме пита какво правя в свободното си време, първото нещо, което казвам е, че ходя на театър. ❤ Тази година е на “Дебелянов и ангелите”! Безспорно! Това е първото представление, което гледах два пъти. Плаках и двата пъти накрая! Ако не сте го гледали, струва си да дойдете до Пловдив само заради това!

Филм

Винаги съм била picky, когато стане дума за филми. Не ходя често на кино поради простата причина, че изключително рядко намирам нещо, което да ме грабне. Не обичам да си плащам за shitty американски филми, това е. Така открих любовта си към европейското кино. Филмът на 2018 за мен е “Ван Гог: пред портите на вечността.” Толкова красиво направен филм, а и не вярвам, че има човек, който да остане недокоснат от историята на Ван Гог. Горещо препоръчвам! ❤

Сериал

Определено “Sharp objects”! Amy Adams прави чудовищно добра роля в него!

Музика

През първите месеци на годината имах много добри музикални попълнения. Нямам ярко откроени любими песни, затова ще споделя само някои от тях, на които съм превъртала replay бутона много здраво.

Noise above our heads – James Blake

Every time you go – Pablo Nouvelle

dijon – Skin

И разбира се, не на последно място – всичко на Bob Moses! Хиляди благодарности на Ипси за просветлението! ❤

Илюстрации

Розалина Буркова не е ново откритие, но нямаше как да не я спомена! Обожавам всичко, което прави! И още едно българско име – Деси Баева, която освен всичко, прави и мега тениски!

Това беше всичко, 2018.

Пожелавам ви супер епична и успешна 2019!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *